O nama

Radionica je nastala, na neki način, slučajno, bolje reći spontano. Kao i većina ljudi koji u savremenom svetu industrijalizacije i masovne produkcije svega i svačega pokušava da pronađe ostrva originalnosti i kreativnosti i mi smo pokušali da svojim rukama proizvedemo ponešto, od domaćeg hleba do domaćih sapuna.

Sapuni su nam bili posebno interesantni, naročito posle dubljeg ulaska u temu, kada nam je postalo jasno da su industrijski sapuni ustvari nešto drugo i da sadrže supstance koje ne želimo na svojoj koži - detergenti, sintetičke boje, mirisi, razni dodaci koji nam nisu po volji. Naša koža je ionako sve više izložena ozbiljnim zadacima prve odbrane tela od spoljnih uticaja i fer bi bilo da joj makar čistim, pravim sapunima pomognemo da predahne.

Početno oduševljenje održavanja higijene domaćim sapunima nije splasnulo, naprotiv, i dalje ga delimo sa prijateljima koji su, kao i mi, definitivno zaboravili na industrijske sapune. Naši prijatelji su ih dalje preporučivali svojim prijateljima, tako da se, sa povećanom tražnjom i interesovanjem, rodila radionica za izradu domaćih sapuna.

Naša radionica se drži principa "kao za sebe", tako da i dalje radimo malu produkciju sapuna, prema pažljivo izbalansiranim receptima. Sapuni se boje i aromatizuju sredstvima deklarisanim za izradu sapuna: mineralni pigmenti, etarska i mirisna ulja.


Možete nas potražiti i na Facebook stranici www.facebook.com/sapunskaradionicaterazije

  
  
  

Kategorije

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?